Ons werk: Strategie, Webdesign, Copywriting, Social media, Foto, Video, Offline

Persoonlijke service als uithangbord

Na ons eerste gesprek met Willems-Diels – een sanitair, verwarming en ecologie expert uit het Kempische Balen – was duidelijk dat zij al heel veel goede marketingideeën hadden. Maar zoals zo vaak in kmo’s, komen ze handen te kort en focussen ze zich noodgedwongen op hun kerntaken. Die taken voeren ze - met 50 jaar ervaring – uit met een uitstekende service en kennis. Dat zijn dan ook de waarden die ze in hun communicatie willen uitdragen. Enter Brandologic!

Willems-Diels vroeg ons ook om hun doelgroep te helpen vergroten. Hun klanten zijn vooral ouderen die hun badkamer een tweede leven willen inblazen. De boot van de jongere doelgroep werd tot nu toe vaak gemist. Aan ons om hier verandering in te brengen.

Een vernieuwde onlinestrategie – beheer van de social media (Facebook en Instagram), e-mail marketing en een opgefriste website met blog - is de eerste stap die we samen met Willems-Diels zetten. Wat nog? Fotoreportages, video’s en een eigen magazine naar aanleiding van hun 50jarig bestaan.

Het is een continu proces, waarbij we regelmatig samenkomen om de strategie waar nodig aan te passen. Hierbij houden we steeds de wensen van het bedrijf in ons achterhoofd. Ondertussen kunnen zij de beste zorgen aan hun klanten blijven geven en focussen wij ons op wat wij graag doen. Iedereen blij!

Brandologic is de ideale partner om al onze marketingideeën tot een goed einde te brengen. Zij lieten een nieuwe wind waaien door onze communicatiekanalen, de reacties in de wandelgangen zijn positief!
Anja Willems - Willems-Diels